Beste baby-entertainmentcentra

Als je het ouderschap zo natuurlijk mogelijk wilt maken, heb je dat zeker overwogen je baby dragen op de meest comfortabele manier voor jou en organisch voor hem door daadwerkelijk nee te zeggen tegen schouderpijn door kinderdragers, bent u bij ons aan het goede adres.

Hier, na het doornemen van beoordelingen en feedback van moeders die draagzakken gebruiken, heb ik er een opgepikt die de baby echt goed ondersteunt zonder de schouders te beschadigen en het gewicht gelijkmatig te verdelen.

Let bij het zoeken naar een draagzak erg op met de term ‘ergonomisch’. Alle rugzakken gebruiken het, maar in de praktijk niet allemaal.

De rugzak moet zo worden voorbereid dat de baby een juiste positie behoudt . Vlucht voor de “sjaals” , die de baby hangend dragen met al het gewicht op de geslachtsdelen. Als u het regelmatig gebruikt, kan het in de toekomst problemen zoals heupdysplasie veroorzaken.

En het zou de koerier – dat wil zeggen u – ook moeten helpen verdeel het gewicht over de rug, schouders en taille zodat je eigen lichaam geen last heeft van de extra belasting op schouders die pijn doen.

Naast de beste modellen vind je aan het einde van het artikel een koopgids waarin ik de sleutels uitleg om hem zo veilig mogelijk te dragen en optimaal te genieten van het dicht bij je oppas zijn.

Beste draagzak voor ondersteunende schouders

Lillebaby Ergonomische 6-in-1 draagzak Pasgeboren tot peuter met lendensteun

Een zeer comfortabele en lichte draagzak, vooral geschikt voor kleine baby’s.

 • Type: evolutionaire ergonomische rugzak
 • Aanbevolen gewicht: 3 – 15kg
 • Vereist adapterkussen: Nee
 • Babyhouding: voor/achter
 • Extra’s: capuchon, zijvak, opbergtas

Als u op zoek bent naar een betaalbare rugzak om bijna vanaf dag te gebruiken one kan de LÍLLÉbaby Ergonomische draagzak worden gebruikt vanaf de geboorte (hoewel het wordt aanbevolen dat de baby 3 kg weegt) tot drie jaar of 15 kg. De breedte is flexibel, tussen 26 en 33 cm, wat een geleidelijke aanpassing aan de lichaamsontwikkeling van het kind mogelijk maakt.

De baby kan op de rug of op de borst reizen , kangoeroe-type, altijd in een ergonomische kikkervormige houding. Ook aan het draagcomfort is gedacht in het ontwerp, bijvoorbeeld met twee afneembare beschermers voor de schouderbanden, met extra vulling.

Het geeft je ook de mogelijkheid om kruislings de strikbandjes op de rug, iets dat ik waardeer omdat het comfortabeler is bij het dragen van gewicht. Als je ervoor kiest om de rugzak op deze manier te plaatsen, heb je natuurlijk hulp nodig om hem af te stellen, in ieder geval de eerste paar keer, aangezien het moeilijker is om hem vast te maken als je alleen bent dan als je de riemen parallel laat.

Het pakket bevat een tas om de opgevouwen rugzak in op te bergen. Door het geringe gewicht (550 g) is de tas zeer comfortabel om bijvoorbeeld in de auto te dragen en heeft u alles bij de hand voor het geval u deze nodig heeft op reis.

Het heeft een klein zijvak om je sleutels of portemonnee in te stoppen.

De rugzak heeft een vrij discrete beige kleur, een beetje licht naar mijn smaak voor het geval hij vlekken krijgt, maar hij is redelijk goed. Als je naar de foto kijkt, heeft het op de voorkant een lichter gekleurd vierkant. Als je het laat vallen, wordt het een kangoeroe hoed . Als je het niet gebruikt, blijft het een vleugje kleur geven aan de rugzak.

PROSCONS
Zeer goed op te vouwen, dus gemakkelijk mee te nemen, transporttas is inbegrepen Kortere levensduur dan normaal (tot 15 kg)
Omdat het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld, hoeft u zich geen zorgen te maken over schouderpijn.
Het is duurzaam en budgetvriendelijk

Eindelijk

Als je last hebt van je rug en je wilt kijken naar dragers voor rugondersteuning. Kijk naar de beste draagzak voor op de rug.

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Speelkleed-baby.be
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart