Klantenservice

Heeft u specifieke vragen over de producten?

Gezien de veelzijdigheid van ons productaanbod, dat wordt geleverd door een verscheidenheid aan leveranciers via onze verschillende online platforms, is het mogelijk dat u specifieke vragen heeft. Voor nauwkeurige en uitvoerige informatie over elk product, raden we u aan om rechtstreeks in verbinding te treden met de betreffende leverancier. Dit kan eenvoudig door op de desbetreffende productpagina door te klikken op het product en in contact te treden met de verkoper. Deze vakmensen zijn de beste bron voor grondig advies en ondersteuning bij uw selectieproces.

Informatie over onze klantenservice:

Mocht u algemene vragen hebben over de diensten die we aanbieden of wilt u uw ervaringen met ons delen, dan kunt u ons bereiken via e-mail op info@speelkleed-baby.be

Wij zetten ons in om een onderscheidend assortiment van gespecialiseerde producten aan te bieden via onze webshops.

Het is ons doel om u een uitgebreide collectie van zorgvuldig geselecteerde producten te presenteren, waarbij we uw winkelbeleving zo aangenaam en efficiënt mogelijk maken.

 

Beschikbaarheid van onze klantenservice:

U kunt vertrouwen op de ondersteuning van ons klantenserviceteam tijdens de volgende uren:

Maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 22:00 uur

Uw interesse in onze producten en diensten wordt zeer op prijs gesteld en wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw feedback te ontvangen.

Speelkleed-baby.be
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart